In smo jo dočakali. Čisto našo, čisto mojo, tako posebno in tako popolno.

Kaj je popolnost? A je na nek način ne iščemo vsi? Kdaj se počutimo popolni?

Tisti, ki me malo bolje poznate, dobro veste, da sem malo posebna, drugačna, včasih nerazumljivo čudna, s posebnim smislom za humor. Veste, da je v moji glavi vedno nešteto prepletenih idej, misli, razmišljanj in da je v mojem v srcu veliko ljubezni. Moja čustva so vedno močna. Ko sem jezna sem jezna in ko sem srečna sem srečna. Zanimivo je to, da sem lahko v roku pol ure vse to, večkrat.

Sem nepopolna. Pojavljajo se mi gubice, o celulitu ne bom izgubljala besed, kakšen sivi las je tudi že na glavi in imam par deset kilogramov preveč. Ampak nepopolno je novo popolno! Tako kot so štirideseta nova trideseta, petdeseta nova štirideseta in tako kot je roza nova črna. Še nekaj let nazaj so vse to zame bile obremenitve. Skrivala sem se v temna oblačila, v velike jopice in klasične kroje. Skrivala sem se v sivem povprečju. Ampak to nisem jaz.

Dobro je, da nam življenje vedno prinese ljudi, ki iz tebe potegnejo najboljše. Sama imam veliko srečo, da mi je življenje namenilo prijatelje, ki to resnično so. Tisti pravi, ki ti dajo krila, ki sprejmejo tvojo nepopolnost in ji dajo vrednost.

Nosim obleko Keyra, oglej si jo TUKAJ.

Ženske smo rade lepe. Rade se uredimo. Tiste, ki imamo nekaj kilogramov preveč, pa imamo tukaj težavico. Kje najti lepe, kvalitetne, posebne obleke? Včasih se mi zdi, kot da življenje po konfekcijski številki 42 ne obstaja. Povem vam, meni se je takrat, komaj prav začelo! Ko sem odkrila blagovne znamke, v katerih se počutim srečno, to srečo izžarevam. Ko me je preplavil ta občutek, sem si v tistem trenutku zaželela, da bi čimveč pripadnic nežnejšega (ampak še kako močnega) spola to lahko občutilo. Najprej tri noči nisem spala. Nato sem možu previdno rekla: »Jaz bi imela spletno trgovino za nas – bolj polne.« Ker tega enostavno ni in ker želim, da vsaka občuti ta popoln občutek, kot sem ga jaz, ko sem imela na voljo cel izbor oblačil, ki so mi bile prav. Ko mi ni bilo treba vzeti največje številke in se potem skoraj zjokati, ker obleke nisem uspela potegniti niti čez kolena. Ko mi ni bilo treba prehoditi deset trgovin in nazadnje kupiti tistega, kar mi je bilo prav in ne tistega, kar sem dejansko iskala in si želela.

Želim si ustvariti stran, kjer bomo našli tisto, kar nam večkrat manjka. Pozitivno vzpodbudo, lepo besedo, pohvalo, kjer se bomo skupaj nasmejali, kjer bomo iskali in vzpodbujali pozitivno in odganjali negativno. To je potrebno vedno, ne samo v teh čudnih časih. Mogoče pa zdaj še toliko bolj.

Želim, da spoznate da je vsaka zase popolna. Da tudi če imamo 10, 20, 30… kilogramov preveč, to ne pomeni, da nismo preprosto čudovite. Stari rek, ki ga nikoli nisem prav razumela, zdaj sem ga pa v popolnosti dojela: lepota prihaja od znotraj. Pomislite: ko se uredite, kako dobro se počutite? Ali ni tako kot, da malo letite? Kakšno energijo takrat oddajate? Dobro, pozitivno! Ko je tako, to začuti okolica in dogajajo se vam čudovite stvari. Ko odvržete predsotke, ko se prenehate obremenjevati s tem, kar si mislijo drugi, ko si upate zaživeti to kar ste. Ko si ne kupite obleke »za čez minus 5 kg« in vam potem še naslednje leto stoji v omari. Ko sprejmete svojo številko. Takrat se počutite popolno.

Sprejmite svojo nepopolnost in zaživite popolno. Izstopite iz okvirjev in zaživite v svoji popolnosti.