MOJA POPOLNA ZGODBA

Sem Maja. Vse življenje se borim s kilogrami in po dveh porodih mi jih je ostalo kar nekaj viška. Vedno sem rada lepo oblečena in urejena. Verjamem,  da je s pravo energijo v življenju dosegljivo vse. Pred nekaj meseci sem se, po vseh letih iskanja, srečala z blagovnimi znamkami, ki so mi bile pisane na kožo. Končno sem se lahko počutila tako popolno. Takrat se je rodila želja, da ta občutek prevzame čim več poPolnih žensk.

Možu sem povedala za svojo željo in tudi njemu se je zdela ideja dobra. Začelo se je raziskovanje. Na pomoč so priskočili prijatelji in že sva se znašla v Italiji. Vse je potekalo hitro in učinkovito. Dva meseca kasneje, je luč ogledala moja spletna stran www.popolnasi.si.

Na spletni strani ponujamo blagovne znamke oblačil Kitana by Rinascimento, Keyra, Lizalú in XXLaFemme. Celotno ponudbo pa zaokrožimo z dodatki za vse postave: torbicami, šali in rokavicami, proizvajalca HighGarden. Med PopolnePartnerje smo uspeli pridobiti tudi slovenskega oblikovalca GT collection. Ideja je, da ponudbo dopolnjujemo s slovenskimi oblikovalci in tako ženskam ponudimo nešteto opcij za PopolniIzgled.

Vso »oglaševanje« trenutno z možem peljeva preko FB strani @PopolnaSi. Vse delava sama: dogovori z dobavitelji, podpisi pogodb, fotografije, spletna stran, objave, nabava, promocija,… vse kar se vidi je najino delo in dela je ogromno. Stopama po neki čisto novi poti in se sproti učiva. Želim dokazati, da se da. Da lahko uspeš tudi pošteno, s trdim delom, z odrekanjem (predvsem spancu, druženj zdaj tak nimamo…) s tem, da si pristen in da slediš svojim sanjam. Jaz jih sedaj nekako, lahko rečem, živim. Končno lahko vsak dan znova dam na plano nove ideje, iščem boljše rešitve in izživljam svojo kreativo.

Gre za moj srčni projekt, ki je nastal samo na osnovi velike želje ponuditi ženskam, ki imamo 10, 20, 30… kilogramov preveč, možnost, da najdemo primerna a hkrati lepa ter kvalitetna oblačila. Želim, da vsaka dojame, da je lahko lepa in da se ji zaradi bolj polne postave ni potrebno oblačiti v »vrečo«. Če smo lepo urejene, se tudi počutimo veliko bolje in izžarevamo posebno energijo. Če se počutimo Popolne, smo Popolne. Zato želim, da stopimo iz okvirjev in zaživimo v svoji Popolnosti.

Vesela bom, če boste na naši strani našli svoj popoln kos, ki bo poudaril vašo edinstvenost in vam dal pravo energijo, s katero boste zažareli. Vabim vas torej, da si ogledate spletno in FB stran, preberete katerega izmed mojih objavljenih blogov in tako občutite Popolnost male zgodbe, velikih razsežnosti.